top of page

Våre tjenester

GARASJE - TILBYGG - REHABILITERING - OPPUSSING

Våre dyktige arbeidere utfører også kontroll, service og vedlikehold av bolig

Den årlige gjennomgangen innebærer en nøytral og omfattende tilstandskontroll med sjekkpunkter. Vi gir deg råd og veiledning om vedlikehold, en tiltaksplan med våre anbefalinger – og vi utfører service og vedlikehold på viktige områder. Alt sammen profesjonelt utført av våre kompetente og erfarne arbeidere.

 

Hvordan er dine vedlikeholdsrutiner?

Uansett hvor godt boligen er bygget må den vedlikeholdes, og vedlikeholdet starter dagen etter overtagelsen i mindre grad. 

 

Grunntanken for denne avtalen er å hjelpe deg som boligeier til å bo i et trygt, sunt og godt bygg. For etter mange års erfaring ser vi dessverre at flere ikke vedlikeholder boligene sine så godt som de burde, og utsetter seg selv og familien for direkte helserisiko. 

En serviceavtale med oss inneholder en årlig sjekk av huset etter inngått avtale.

 

Det vil bli skrevet en rapport etter at kontroll er utført som du kan laste opp i boligmappa.no der alle papirer til huset deres vil kunne ligge tilgjengelig, uansett hvem som eier huset. Dette er noe som absolutt er å vurdere for å unngå unødvendige kostnader.

Et hjem som blir vedlikeholdt og får lov til å leve med en sunn utvikling lever lengre, og får historisk sett en verdiøkning.

 

Sjekk ut våre unike servicepakker som hjelper deg på det nivået du ønsker å ta vare på ditt hjem. 

Snørydding Truck
438102323_408448835327758_3379764591247681379_n.jpg

Anlegg / Traktor

Vi er glade for å introdusere dere for vår nye samarbeidspartner, Øystein! Fra nå av vil han være ansvarlig for brøytingen om vinteren. Med hans ekspertise og pålitelighet kan dere være trygge på at veiene blir holdt klare og sikre, selv på de tøffeste vinterdagene. Vi leverer flere vintertjenester, og er stolte av å ha en betydelig oppdragsmengde når det gjelder vintervedlikehold i vårt distrikt.

Hos oss kan du inngå en fast avtale om snørydding og strøing, eller ringe oss ved akutte situasjoner. Vi påtar oss små og store oppdrag, for private, borettslag, bedrifter og kommunen i Eidsvoll.

Men det stopper ikke der! Vi ønsker også å minne dere på at vi tilbyr vedlikeholdstjenester på sommeren også. Så i tillegg til brøyting tar vi av oss å skarpe veier, kjøre grus og koste. Vi har traktor, henger og gravemaskin for å sikre at deres behov blir ivaretatt uansett årstid.

Brøyteansvarlig: Øystein Andersen

Tlf: 91 81 50 20 

Epost: post@serviceavtale.no

bottom of page