top of page

Våre tjenester

Våre dyktige arbeidere utfører kontroll, service og vedlikehold

Den årlige gjennomgangen innebærer en nøytral og omfattende tilstandskontroll med sjekkpunkter. Vi gir deg råd og veiledning om vedlikehold, en tiltaksplan med våre anbefalinger – og vi utfører service og vedlikehold på viktige områder. Alt sammen profesjonelt utført av våre kompetente og erfarne arbeidere.

 

Hvordan er dine vedlikeholdsrutiner?

Uansett hvor godt boligen er bygget må den vedlikeholdes, og vedlikeholdet starter dagen etter overtagelsen i mindre grad. 

 

Grunntanken for denne avtalen er å hjelpe deg som boligeier til å bo i et trygt, sunt og godt bygg. For etter mange års erfaring ser vi dessverre at flere ikke vedlikeholder boligene sine så godt som de burde, og utsetter seg selv og familien for direkte helserisiko. 

En serviceavtale med oss inneholder en årlig sjekk av huset etter inngått avtale.

 

Det vil bli skrevet en rapport etter at kontroll er utført som du kan laste opp i boligmappa.no der alle papirer til huset deres vil kunne ligge tilgjengelig, uansett hvem som eier huset. Dette er noe som absolutt er å vurdere for å unngå unødvendige kostnader.

Et hjem som blir vedlikeholdt og får lov til å leve med en sunn utvikling lever lengre, og får historisk sett en verdiøkning.

 

Sjekk ut våre unike servicepakker som hjelper deg på det nivået du ønsker å ta vare på ditt hjem. 

Snørydding Truck
Snørydding Truck

Vintervedlikehold

Vinteren har en tendens til å alltid komme litt brått på, enten du er privatperson eller næringsdrivende. Vi leverer flere vintertjenester, og er stolte av å ha en betydelig oppdragsmengde når det gjelder vintervedlikehold i vårt distrikt.

Hos oss kan du inngå en fast avtale om snørydding og strøing, eller ringe oss ved akutte situasjoner. Vi påtar oss små og store oppdrag, for private, borettslag, bedrifter og kommunen i Eidsvoll.

Brøyteansvarlig: Tom Gusterud

Tlf: 92 05 67 91

Epost: tom@gusterud.no

bottom of page